Volkswagen T-Roc Forum banner

Światła do jazdy dziennej

1 reading
14K views 10 replies 7 participants last post by  MrsRaquel91  
#1 ·
Cześć

Czy ktoś może mi powiedzieć, czy mam pełne światła do jazdy dziennej? Na zdjęciu zaznaczyłem światła, które świecą w ciągu dnia, ale w moim ostatnim samochodzie (Audi) światła do jazdy dziennej były również tam, gdzie są reflektory. Przepraszam, jeśli się źle wyrażam.

Attachments

#3 ·
Są one również lewymi/prawymi kierunkowskazami, które kupiłem jako opcjonalną opcję w moim samochodzie w specyfikacji 'Design'.

#4 ·
Opcjonalne światła doświetlające zakręty to w rzeczywistości światła przeciwmgielne. Kiedy skręcasz kierownicą w jedną stronę, światła przeciwmgielne po tej stronie włączają się i działają jak światło doświetlające zakręt. Światła przeciwmgielne znajdują się poniżej świateł do jazdy dziennej.

#5 ·
Levy said:
Opcjonalne światła do skręcania to w rzeczywistości światła przeciwmgielne. Kiedy skręcasz kierownicą w jedną stronę, światła przeciwmgielne po tej stronie włączają się i działają jak światło do skręcania. Światła przeciwmgielne znajdują się poniżej świateł do jazdy dziennej.
Nie mam świateł przeciwmgielnych, więc 'Trapezium' sygnaturowe światła do jazdy dziennej/skrętu są częścią opcjonalnego pakietu reflektorów LED, z regulacją zasięgu, za £880 w specyfikacji 'Design' T-Rocs.

W Europie specyfikacja 'SPORT' ma pewne warianty w stosunku do specyfikacji SEL w Wielkiej Brytanii.
Ciekawe będzie, co jest europejskim odpowiednikiem brytyjskiego 'Design'?

#6 ·
#10 ·
MrsRaquel91 said:
Czy są jakieś zdjęcia białej srebrnej linii R z czarnym dachem? Zamówiłem to i nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć to osobiście.
Oto mój 😊

Attachments