Czy mogę prosić o zbiorowe karmienie mózgu na ten temat? Widzę firmy sprzedające koła oszczędzające miejsce za 160 funtów z podnośnikiem i narzędziami. Wszystko, co mam, to gunk i pompka jako podstawowe wyposażenie mojego T Roc. We wszystkich kierunkach pojawiają się różne dręczące pomysły, więc wymienię zarówno dobre, jak i złe. Co roku pielgrzymka na Wyżyny Szkockie, a Skye i Mull mogą być problematyczne z oponami.
Kiedy przyjeżdża AA, często mają uniwersalny rozmiar, aby zabrać Cię do KwikFit lub gdziekolwiek indziej.
Mam felgi 19" i niektórzy mówią, że można z powodzeniem używać 18" koła zapasowego, ponieważ tylko głębokość opony jest nieco inna i jest w porządku przy 50 mph.
Czy deflektor wiatru nadal zmieści się pod osłoną bagażnika, gdy jest tam koło?
Wiele przebić jest w części opony, której nie można naprawić, więc jeśli zepsujesz ją gunk, użyj 160 funtów na naprawę.
Jak mówią mędrcy?
Kiedy przyjeżdża AA, często mają uniwersalny rozmiar, aby zabrać Cię do KwikFit lub gdziekolwiek indziej.
Mam felgi 19" i niektórzy mówią, że można z powodzeniem używać 18" koła zapasowego, ponieważ tylko głębokość opony jest nieco inna i jest w porządku przy 50 mph.
Czy deflektor wiatru nadal zmieści się pod osłoną bagażnika, gdy jest tam koło?
Wiele przebić jest w części opony, której nie można naprawić, więc jeśli zepsujesz ją gunk, użyj 160 funtów na naprawę.
Jak mówią mędrcy?